Ontmoetingsdagen

Ontmoetingsdagen

Op Vrijdagavond 3 november en zaterdag 4 november 2017 waren er weer de jaarlijkse ONTMOETINGSDAGEN in de Exoduskerk, Dorpsweg 97 te Sommelsdijk. Het zijn altijd dagen van onderlinge saamhorigheid, betrokkenheid en kennismaking. Evenals de voorgaande jaren zal ook dit jaar het kerkgebouw bruisen van veel activiteiten. Ook buiten de kerk zullen deze dagen niet ongemerkt voorbijgaan. Op vrijdagavond en zaterdag  worden oliebollen verkocht en op zaterdag ook de verkoop van vis.In de kerk is een grote koopjes- en snuffelmarkt, met o.a. een groot assortiment 2e hands Tupperware-producten, huishoudelijke apparatuur, audio, kleinmeubelen, antiek en curiosa, speelgoed, glaswerk en bloempotten. Nieuw is de "gadgetkraam" vol grappige en originele artikelen. 

In de "blauwe kamer" vindt u een selectie van kunst- en antiek. Schilderijen, etsen, zilverwerk en keramiek. Exclusief is de veiling van een studie van Louis Royer. 
Deze wordt op zaterdag geveild om 15.00 uur.
De boekenmarkt is veelzijdig en uitgebreid en hoort tot één van de grootste van Goeree-Overflakkee. 
Ook dit jaar weer een grote loterij. Diverse mooie prijzen en een hoofdprijs, die er niet om liegt. Een Sonos Play1. De trekking zal zaterdagmiddag om 15.30 uur zijn.

Het aanbod 2e handskleding dames-, heren- en kinderkleding in vele maten, merken en kwaliteiten kunt u niet ongemerkt voorbij lopen. Wij hebben meer ruimte kunnen creëren  voor onze kledingafdeling. De selectie vooraf is scherp. Ook hier is ons motto “kwaliteit”. 
De kleding is gesorteerd, gewassen en gestreken, zodat de koper voor een leuke prijs hier zijn slag kan slaan.  
Verder is er een handwerkkraam, kunt u uw geluk beproeven bij het rad van avontuur en is er fruit, geitenkaas, groente, advocaat en niet te vergeten de heerlijke kruukplaetjes te koop.  
Voor de kinderen is er een grote enveloppenkraam, diverse jeugdactiviteiten zoals schminken en knutselen.
Bent u uw zomercoupe zat? Of gewoon toe aan een knipbeurt? Op vrijdagavond kunt u terecht in onze kapsalon waar twee gediplomeerde kapsters voor u klaar staan.
Op vrijdagavond en zaterdag kunt u ook zelfs een voet massage ondergaan bij onze voetreflex-specialiste. Een weldaad waar u dagen plezier aan zult beleven. Binnen zonder afspraak!
Tijdens de Ontmoetingsdagen wordt er een tablet verloot. Deze gratis verloting is eenvoudig. In de kerk vult u een gratis lot in en deponeert u dit in de daarvoor bestemde bus.
Op de zaterdagmiddag omstreeks 15.00 uur wordt deze trekking verricht. Er is slechts één verplichting, de winnaar moet persoonlijk aanwezig zijn bij de trekking.
Naast de verkoop van oliebollen bij het kerkgebouw aan de Dorpsweg van Sommelsdijk, start ’s ochtends al de verkoop van vers gebakken oliebollen in het winkelcentrum aan de Dabbestraat van Oude Tonge. Ook bij de Lidl in Middelharnis worden oliebollen voor de Exoduskerk verkocht.
Op zaterdag 4 november wordt er onder deskundig oog verse en gebakken platvis verkocht.
De verkoop hiervan is vanaf 9.00 uur. Ook kunt u opnieuw bij ons terecht voor ambachtelijke rookworsten.
Zoekt u een pauzemoment.... In de ruime koffiecorner kunt u genieten van een kopje koffie met gebak of een heerlijke verfrissing.

Ook dit jaar wordt een deel van de netto opbrengst geschonken aan twee goede doelen. Het resterende deel zal besteed worden aan het onderhoud van de pastorie.

De openingstijden zijn op vrijdagavond 3 november van 19.00 – 21.30 uur
Op zaterdag 4 november van 10.00 – 16.00 uur,
op beide dagen bent u van harte welkom in de Exoduskerk, Dorpsweg 97 te Sommelsdijk. In de dagen voorafgaand kunt u uw snuffelmarkt en 2e hands spullen inleveren tot uiterlijk donderdagavond. Hopelijk tot ziens op de Ontmoetingsdagen van de Exodus Gemeente PKN.
 

terug