Data Bijeenkomsten Data Bijeenkomsten

Talk-inn:
Catechisatie voor 1e tm 4e klassers van het voortgezet onderwijs. (is ook voor jeugd van de Emmaus-kerk)
Dit wordt gegeven in drie blokken van drie avonden.
Op woensdagavond van 19.30 uur tot 20.30 uur
Blok 1: woensdag 27 september, 4 en 10 oktober 2017.
Blok 2: woensdag 8, 15 en 22 november 2017.
Blok 3: woensdag 31 januari, 7 en 14 februari 2018.

Jadus:
Iedere 2e zondag van de maand voor 1e tm 3e klassers van het voortgezet onderwijs.
Tijdens de dienst komen we bij elkaar in de Jeugdruimte van de Exoduskerk; ontvangst vanaf 9.45 uur met koffie of thee.
Datums zijn: 8 oktober, 12 november, 10 december 2017 en 14 januari, 11 februari, 11 maart, 8 april en 13 mei 2018.

Jadus Plus:
Is voor 4e klassers en hoger van het voortgezet onderwijs.
Er worden vanaf dit jaar in overleg datums geprikt wanneer de meeste kunnen?! Bij interesse geef je op bij Helma Vader of 1 van de jeugdouderlingen.

WEB jeugdclub:
Zondag 22 oktober, 12 november, 3 december, zaterdagavond 23 december 2017 en 14 januari, 4 februari, 11 maart en 8 april 2018 van 15:00 tm 17:00 in de Jeugdruimte van de Exoduskerk.
Dit is voor kinderen vanaf groep 3 tm 8 van de basisschool.

Soos: Jeugdclub:
Eerste keer op zondagavond 15 oktober van 19.00 tot 20.30 uur.
Daarna iedere 6 weken op vrijdagavond van 19:30 tot 21.30 uur.
Op 10 november, 22 december, 9 februari en 23 maart.
We komen samen in de Jeugdruimte van de Exoduskerk of ergens anders.
Groep 8 van de basisschool en 1e, 2e en 3e klassers van de middelbare school zijn welkom. Neem je vrienden mee!

Geef je mobiele nummer door en je krijgt bericht!
Janine van Noord-vd Tol (jeugdouderling)
tel. 645314 of 06-45446032
mail naar

Tienerdienst JADUS en JADUS + Tienerdienst JADUS en JADUS +

Alle jongeren die de kindernevendienst verlaten hebben, zijn welkom bij de tienerdienst.
Deze activiteit heet ‘JADUS’ (Jongeren Activiteit Exoduskerk).
De JADUS wordt tijdens de gewone kerkdienst gehouden.
Tijdens deze jeugdkerk lezen we uit de Bijbel, bidden we en praten we met elkaar over het geloof.
Kortom, we hebben onze eigen kerkdienst.
We proberen zoveel mogelijk de relatie te zoeken tussen de Bijbelse onderwerpen en de ervaringen en problemen waar de jongeren dagelijks tegenaan lopen.
De jongeren van de eerste, tweede en derde klas van het voortgezet onderwijs komen elke 2e zondag van de maand bij elkaar.
Dit is de groep JADUS.

De jongeren vanaf de vierde klas van het voortgezet onderwijs komen bij elkaar na overleg over de datum. De data kunnen daardoor anders zijn dan voorgaande jaren. Bij interesse: geef je op bij Helma Vader
(06-47171628) of 1 van de jeugdouderlingen.

Deze groep noemen we JADUS+.
We komen vanaf kwart voor 10 bij elkaar in de Jeugdruimte, en beginnen altijd met een kopje thee of koffie.
Kom er gerust een keer bij.
Ook wanneer het u leuk lijkt om hier leiding aan te geven kunt u contact opnemen.

Kindernevendienst Kindernevendienst

Elke week is er kindernevendienst voor de kinderen van groep 1 t/m 8.
De kinderen worden onderverdeeld in drie groepen: groep 1/2, groep 3/4/5 en groep 6/7/8.
Voor de verkondiging gaan de kinderen naar de nevenruimtes van de kerk.
Daar wordt een Bijbelverhaal verteld en besproken met de kinderen.
Meestal is er ook een bijpassend knutselwerkje of puzzel/woordzoeker.
Ook gaat ons collectebakje wekelijks rond, hiermee ondersteunen wij de projecten van SOS Kinderdorpen.
We werken aan de hand van het beschikbare materiaal van Kind op zondag (www.kindopzondag.nl).
Tijdens de collecte komen de kinderen weer terug in de kerk.
Wilt u meer informatie over de kindernevendienst, neem dan contact op met Annemarie Maliepaard tel. 0187-612173 of mail naar of Jeanet Akershoek tel. 0187-601219 of mail naar

Chrèche / oppasdienst: Chrèche / oppasdienst:

In ons kerkgebouw is er tijdens iedere kerkdienst kinderoppas aanwezig.
De kinderoppas is voor kinderen van 0 tot 4 jaar en is in de nevenruimtes van de kerk (gele ruimte).
De kinderen kunnen spelen, kleuren, rondjes rijden op de loopauto, enz.
Ook eten en drinken we gezellig met elkaar (graag zelf eten en drinken meegeven). Soms zingen en luisteren we ook nog liedjes.
Er is een volwassene en een tiener aanwezig, waardoor het mogelijk is een baby een fles of fruithapje te geven.
Ook is er een box, kinderstoel en een wipstoeltje aanwezig.
Voel je vrij om je kind naar de oppas te brengen.
De meeste kinderen vinden het (al dan niet na een paar weekjes wennen) heerlijk om met leeftijdsgenootjes te spelen op de crèche.
Van harte welkom!
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marlien Mijnders op nummer 06 - 203 40 464 of mail naar

WEB activiteiten WEB activiteiten

Het woord WEB staat voor de Wilde Exodus Bende. En dat is de jeugdclub van de Exodus kerk. Zit je in groep 3 t/m groep 8 van de basisschool dan vinden we het heel leuk als je eens bij onze club komt meedraaien. Wat doen we dan zoal? Wat dacht je van knutselen, spelletjes doen binnen en buiten, bowlen, de WEB Bioscoop met super lekkere popcorn of chips, ook gaan we wel eens zwemmen en onze Twister met vla zorgde voor een kliederboel maar ook voor hele leuke foto's.

Data:
Contact persoon voor de Web: Monique den Hartogh tel: 06-22849961